Celebrities & Femdom : O Σκλάβος Της Ζέτας Θεοδωροπούλου (Φανταστική Ιστορία)


Πηγή : http://kinkyfantasiesonline.pornblogs.xxx/ 



Περίληψη : 
Ο Αλέκος είναι ένας άντρας υποτακτικός και χαμηλών τόνων που εργάζεται σε κέντρο αισθητικής . Η υψηλή ανεργία και η οικονομική του ανάγκη αποτελούν παράγοντες που τον έχουν αιχμαλωτίσει στο Κέντρο αυτό να περιποιείται πλούσιες και διάσημες κυρίες της κοσμικής Αθήνας. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση μιας και είναι μια εντυπωσιακή σέξι παρουσία με ισχυρή προσωπικότητα και κυριαρχικό χαρακτήρα που αποφασίζει να υποδουλώσει τον Αλέκο και να τον μετατρέψει σε προσωπικό της σκλάβο ! 

Φετίχ 
Celebrities & Femdom 

H υπεύθυνη του Κέντρου αισθητικής είχε ενημερώσει τον  Αλέκο από νωρίς το πρωί ότι θα έπρεπε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστα η Κυρία Ζέτα Θεοδωροπούλου να μείνει ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες του μιας και ήταν τόσο απαιτητική πελάτισα . Ο Αλέκος , άνθρωπος που ανέκαθεν αισθανόταν έλξη από τις Σέξυ, Κυριαρχικές Γυναίκες που στοίχειωναν τις φαντασιώσεις του , στο πρόσωπο του Ζέτας έβλεπε την ιδανική Αφέντρα . 

Όμορφη , σέξυ, με έντονο εκφραστικό βλέμμα από τα ανοιχτόχρωμα μάτια της, με κολασμένο κορμί και σέξυ καμπύλες , ατελείωτα καλοσχηματισμένα και γυμνασμένα πόδια , έκαναν τη φετιχιστική του καρδιά να κτυπά δυνατά. Εκεί όμως που πραγματικά έλιωνε από το πόθο του για εκείνη , ήταν όταν του έδινε οδηγίες και εντολές με απαιτητικό ύφος για το πώς να της κάνει μασάζ. 

Έτσι λοιπόν , κρατώντας την ανάσα του , υποδέχτηκε τη σέξυ καλλονή που τον αντίκρυσε με ένα αινιγματικό , λαμπερό βλέμμα , γεμάτο μυστήριο , προσδοκία αλλά και επιβλητικότητα καθώς την οδήγησε στον ειδικό χώρο. 

Η Ζέτα έβγαλε το κατάλευκο μπουρνούζι της και αποκάλυψε το αξεγάδιαστο κορμί της , ολόγυμνο μπροστά του ενώ εκείνος κατακόκκινος από ντροπή και αμηχανία , χαμήλωσε το βλέμμα του , καθώς αισθάνθηκε ανάξιος μπροστά σε μια τέτοια ομορφιά. . Εκείνη χαμογέλασε με μια δόση ειρωνείας καθώς έκλεισε τη πόρτα πίσω της. 

Ο Αλέκος την οδήγησε στο ειδικό τζακούζι γεμάτο με αιθέρια έλαια και ρόδα όπου προσφέροντας τον χέρι του για να τη στηρίξει , την οδήγησε μέσα στο ζεστό νερό καθώς δρασκέλισε με το καλοσχηματισμένο αγαλματένιο της πόδι. 

-   Μμ , σωστή θερμοκρασία ! Ξεκίνα να μου κάνεις μασάζ στις πατούσες μου ! Τα τακούνια με πέθαναν σήμερα ! 

Ο Αλέκος με τρεμάμενα χέρια , γονάτισε στη βάση του τζακούζι και η Ζέτα με επιθετικότητα προέτεινε τα πέλματά της έξω από το πλούσιο αφρό . Τα πήρε στα χέρια του και έμοιαζαν να είναι πλασμένα από βελούδο . Οι πατούσές της ήταν ντελικάτες και λεπτεπίλεπτες , με όμορφη απαλή σα συννεφάκι επιδερμίδα ενώ τα δακτυλάκια των ποδιών της  , καυλιάρικα και παιχνιδιάρικα με ένα toe ring τον έκαναν να σκιρτά από ηδονή. 

Έπρεπε να αυτοσυγκρατηθεί , να φανεί επαγγελματίας. Άρχισε να της κάνει ένα απαλό μασάζ στα πέλματα , εφαρμόζοντας τις γνώσεις του στο μασάζ όσο καλύτερα μπορούσε ενώ η Ζέτα είχε γείρει πίσω απολαμβάνοντας . Τα χέρια του ήταν πραγματικά επιδέξια και ήταν πολύ καλός στη δουλειά του αλλά αποσυντονιζόταν στο έπακρο καθώς αισθάνθηκε ότι ζωντάνευε η στύση του. 

Μέχρι να τελειώσει το χαλαρωτικό της μπάνιο η Ζέτα, το πέος του Αλέκου είχε σκληρύνει και πλέον γινόταν εμφανές πίσω από τη φόρμα του . Εκείνη σηκώθηκε και ο Αλέκος της προσέφερε το ειδικό μπουρνούζι . Τότε το βλέμμα της έπεσε επάνω στο καβάλο του ενώ τον κοίταξε με ένα πρόστυχο και θυμωμένο βλέμμα ! 

-   Σα δε ντρέπεσαι ξεφτυλισμένε ! Ανώμαλε ! 

Προχώρησε κατά πάνω του και του άστραψε ένα πολύ δυνατό σκαμπήλι με το βρεγμένο της χέρι που σημάδεψε βαθιά το πρόσωπο του έκπληκτου και ταπεινωμένου Αλέκου . 

Τον έπιασε με δύναμη από το αυτί , τον υποχρέωσε να γονατίσει μπροστά της και άρχισε να τον σκαμπηλίζει αδιάκοπα ενώ κάποια στιγμή του έριξε με τη γυμνή της πατούσα και μια δυνατή κλωτσιά στους όρχεις κάνοντάς τον να σφαδάξει από το πόνο . Εκείνος έπεσε στο πάτωμα βάζοντας τα κλάματα ενώ σύρθηκε και της φίλησε τα δάκτυλα των ποδιών .

-   Συγνώμη Κυρία ! Έλεος ! Δεν ξέρω τι με έπιασε ! 

Η Ζέτα όταν αισθάνθηκε τα απανωτά φιλιά στα δακτυλάκια των ποδιών της σταμάτησε να τον σκαμπηλίζει , τα μάτια της έλαμψαν και μια γλυκειά υγρασία άρχισε να τη κυριεύει στο λαχταριστό της καυτό μουνάκι καθώς καύλωνε από την υποταγή του υπαλλήλου

-   Γδύσου ! Διέταξε με κοφτή φωνή . 

Ο Αλέκος σηκώθηκε με κόπο από το χτύπημα στους όρχεις του , στάθηκε μπροστά της απορημένος και η κωλυσυεργία αυτή εκνεύρισε τη Ζέτα που του έδωσε ακόμα ένα σκαμπήλι ! 

-   Εμπρός ! Εγώ ήμουν γυμνή μπροστά σου και δεν με σεβάστηκες ! Σειρά μου τώρα ξεφτυλισμένο. 

Πράγματι όταν έμεινε ολόγυμνος μπροστά της , ήταν η πιο ταπεινωτική στιγμή της ζωής του και μάλιστα επρόκειτο να γίνει ακόμα χειρότερη η ταπείνωσή του. 

-   Χαχαχα ! Τι είναι αυτό ; Καυλωμένο είναι ! καλέ δεν είναι ούτε 10 πόντους ! Ξέσπασε η Ζέτα σε ειρωνικά γέλια ! 

Ο Αλέκος ντροπιασμένος , έκανε μια κίνηση να καλυφθεί αλλά η Ζέτα του επιτέθηκε στριβοντάς του τη ρώγα και κάνοντας τον να μορφάσει από το πόνο και σέρνοντάς τον έριξε στα γόνατά της καθώς εκείνη κάθισε στην άκρη του τζακούζι σαν να ήταν μικρό παιδί. Το πέος του τρίφτηκε στα βελούδινα μπούτια της και σπαρτάρισε από τη καύλα . 

-   Και τώρα θα σου δώσω ένα πολύ καλό μάθημα ξεφτυλισμένε ! Είπε αυστηρά και τράβηξε μια βούρτσα μαλλιών με πλατιά ξύλινη λαβή . 

Άρχισε να του τις βρέχει στα κωλομέρια με τη βούρτσα κάνοντάς τον να σφαδάξει από το πόνο ! Η Ζέτα ήταν πολύ αυστηρή και έγινε πολύ «κακιά» με το κωλαράκι του γεμίζοντάς το σημάδια και κοκκινήλες. Ταυτόχρονα η αίσθηση του πέους του που τριβόταν στα βελούδινα μπούτια της ήταν κάτι το εκρηκτικό και η στύση του κόντευε να εκραγεί. 

Όσο πιο δυνατά του χτυπούσε το κωλαράκι τόσο πιο πολύ καύλωνε και η Ζέτα πραγματικά έδωσε ρέστα ξεσπώντας τη σαδιστική της μανία στο κωλαράκι του . Κάποια στιγμή , μια διαστροφική σκέψη πέρασε στο μυαλό της και χαμογέλασε. Έγλειψε τη λαβή της βούρτσας και έτσι σαλιωμένη καθώς ήταν άρχισε να τρίβει τη κωλοτρυπίδα του Αλέκου όπως ξεπρόβαλε ανάμεσα στα κατακόκκινα κωλομάγουλά του . 

-   Και  τώρα η ώρα της ξεφτύλας σου γαμιόλη ! 

΄Πίεσε με δύναμη τη βούρτσα και η σαλιωμένη ξύλινη λαβή της μπήκε βαθιά στο πρωκτό του κάνοντάς τον να βογγήξει από τη καύλα και το πόνο. Η διέγερση του ήταν τόσο μεγάλη πόυ όσο του το έσπρωξε όλο μέσα , ο προστάτης του ερεθίστηκε και έχυσε πάνω στα μπούτια της με ορμή προκαλώντας το μένος της Ζέτας που τον πέταξε κάτω αντικρύζοντας τα χυμένα της μπούτια . 

-   Ξεφτυλισμένε ! Ανώμαλε ! Θα σε τσακίσω ! 

Έπιασε με βία τα μαλλιά του , υποχρεώνοντάς τον να αρχίσει να της γλείφει τα χύσια του ενώ τον σκαμπήλιζε διαρκώς. Η βούρτσα ήταν ακόμα σφηνωμένη στο κώλο του και στη συνέχεια , τράβηξε τη πλατιά δερμάτινη ζώνη από το συνολάκι που φορούσε όταν ήρθε και άρχισε ένα ακόμα πιο άγριο και ανελέητο μαστίγωμα στον  Αλέκο που κλαίγοντας , με τη βούρτσα στο κώλο σφάδαζε από τα ανηλεή χτυπήματα στη πλάτη , τα μπούτια και το κώλο . Έκλαιγε με λυγμούς αλλά η εντυπωσιακή καλλονή δεν σταματούσε το σκληρό μαστίγωμα . 

Όταν τελείωσε , έχοντας φάει πάνω από 50 χτυπήματα , το κορμί του Αλέκου ήταν κατακόκκινο και ο ίδιος έτρεμε . Η Ζέτα πήρε 2 κεριά που ήταν δεξιά και αριστερά στο τζακούζι , ήρθε από πάνω του και τα έσταξε πάνω στη σημαδεμένη κατακόκκινη πλάτη του , κάνοντάς τον να ουρλιάξει από πονο. Η Ζέτα έγειρε πάνω του , έπεσαν ακόμα 4-5 σκαμπήλια και τον γύρισε ανάσκελα. Σειρά είχε το πέος του να λουστεί με καυτό κερί και οι όρχεις του ! 

Τον άφησε ημιλιπόθυμο στο έδαφος καθώς στάθηκε θριαμβευτικά από πάνω του και κόλλησε τη πατούσα της στο στόμα του . Ο Αλέκος κλαίγοντας , υποφέροντας , άρχισε να τη φιλάει με πάθος και να πιπιλάει ένα ένα τα λαχταριστά της δακτυλάκια . Εκείνη ξέσπασε σε γέλια 

-   Χαχαχα ! Πόσο μαλάκας ! Πόσο ξεφτυλισμένος ! ότι και να σου κάνω λες ναι και θες και άλλο ε ; 

-   Μάλιστα Κυρία ! Είμαι ο σκλάβος σας ! Είπε ξεψυχισμένα ο Αλέκος καθώς η Ζέτα με έπαρση και βρίαμβο στο πρόσωπο της , πάταγε δυνατά τη πατούσα πάνω του 

Ο Αλέκος έγινε ο αγαπημένος μασέρ της Ζέτας ! Ήδη από την επόμενη μέρα καθώς με δυσκολία πήγε στη δουλειά από το πόνο σε όλο το σημαδεμένο κορμί του , η υπεύθυνη τον ενημέρωσε ότι είχε κλείσει κάθε μέρα ραντεβού όλη την εβδομάδα

-   Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εσένα και επέμεινε ότι θα κάνει μόνο μαζί σου ραντεβού ! Είπε γελώντας . 

Ο Αλέκος αισθάθηκε δέος και χαρά που θα υπηρετούσε την Κυριαρχική Αυτή Καλλονή , όσο βίαια και σκληρά να του φερόταν . 

ΤΕΛΟΣ 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις