Πληροφορίες Για Εμένα


Αγαπητοί υποτακτικοί επισκέπτες Καλως Ήλθατε  στο blog μου!

Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε πληροφορίες  για  την οικοδέσποινά σας  .

Εϊμαι η Αφέντρα Άρτεμις !  

Απο μικρή ηλικία ήμουν Κυριαρχική , Δυνατή και Ανεξάρτητη . Ανέκανθεν λειτουργούσα  με την αρσενική μου πλευρά , βγάζοντας την θυληκή φύση των αρσενικών που συσχετιζόμουν.

Απολαμβάνω αφάνταστα οτιδήποτε έχει να κάνει με τον πόνο καθότι είμαι σαδίστρια και διασκεδάζω να βλέπω το φόβο στα μάτια του υποτακτικού που κάθε στιγμή είναι κάτω απο τα τακούνια μου  υπηρετώντας με !

Ο τυχερός εκείνος υποτακτικός που με υπηρετεί , πρέπει να είναι έτοιμος να υποστεί , ότι έχει να κάνει με εξευτελισμό κάθε είδους απο απλό λεκτικό (verbal humiliation) έως πιο ακραίες μορφές όπως να καθαρισει τα γοβάκια μου  με την γλώσσα του (extreme foot/shoe worship) , να δεχτεί με καρτερικότητα και προσμονή φτύσιμο (spitting)  , ακόμα και ουρολαγνεία (Golden Shower)  .

Οταν αισθάνομαι την ανάγκη να χαλαρώσω επιθυμώ ο σκλάβος μου να είναι έτοιμος και εκπαιδευμένος να προσφέρει απόλαυση τόσο στα πόδια μου όσο καιι στο σώμα μου γενικότερα με την γλώσσα του και να γευτεί τα πάντα επάνω μου.

Λατρεύω επίσης να ξεκουράζω τα ποδια μου επάνω σε υπάκουος και ακίνητους υποτακτικούς ,  χρησιμοποιώντας τους σαν χαλάκι μου ή να τους ταϊζω αφού έχω φροντίσει να «αλέσω» την τροφή τους με τις σόλες των ψηλοτάκουνων παπουτσιών μου ή σε πολύ εκλεκτούς και καλούς σκλάβους με τις απαλές μου πατούσες και τα δακτυλάκια των ποδιών μου  

Δεν μου αρέσει η στατικότητα και η ρουτίνα στα session . Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να επεκτείνω τα όρια και τις φαντασιώσεις των υποτακτικών μου.

Είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος και εξιτάρομαι απο κάτι καινούριο που θα μου κινήσει το ενδιαφέρον γιαυτό και κάθε φαντασίωσή είναι ευπρόσδεκτη και ανοικτό θέμα για συζήτηση ακόμα και αν δεν συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των υπηρεσιών μου . Μην διστάσεις να με ρωτήσεις .
Λοιπόν ! Είσαι αρκετά τολμηρός να δοκιμάσεις?Μην ξεχάσεις να διαβάσεις τη συνέντευξή μου στη εφημερίδα Star Press 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε Τη Γνώμη Σας Με Κόσμια Συμπεριφορά